0%

Despre noi

SHARE

Ce oferim?

Dj nuntă? Dj botez?

Îmbinând experiența cu entuziasmul și pasiunea, venim în sprijinul dumneavoastră cu o gamă largă de servicii pentru a vă oferi exact ceea ce vă doriți să primiți – un eveniment perfect!

  • Dj, MC, soliști, dansatori, servicii de sonorizare.

  • Lumini inteligente pentru scenă, lumini arhitecturale, fum greu și gheață carbonică, artificii, fântână ciocolată/șampanie, chiar și servicii bartending

Ce alegi?

Nu doar un dj, ci o echipă tânăra, cu experiență, pe care odată ce începi să o cunoști realizezi implicarea și pasiunea pe care o pune în organizarea și desfășurarea evenimentului dumneavoastră. Eveniment Irepetabil ce necesită profesionalism, multă muncăimplicare și entuziasm, capacitatea de a lucra și sub presiune și mai ales pasiune și dedicație. Acestea sunt abilități pe care echipa “Cip Events” le-a dezvoltat și perfecționat pe parcursul celor 6 ani de când activează în domeniul organizării de evenimente.

Vezi foto dj nuntă

Avantajele noastre?

Experiență –  De peste 6 ani în domeniu, trecând prin toate, de la nunți tradiționale la nunți “altfel” în aer liber, petreceri private, evenimente corporate, lansări de produse și conferințe. Fiecare eveniment este foarte important pentru noi și ne ajută să creștem.

Implicare și entuziasm –  dj-ul transmite energie, iar playlist-ul este unul personalizat în funcție de tipul petrecerii și invitații pe care-i aveți. Suntem o echipa ce se implică în totalitate indiferent de amploarea evenimentului, de la o mică petrecere de botez la o nuntă cu sute de invitați sau evenimente corporate de înaltă clasă. Muncă în echipă ne definește și suntem de fiecare dată prezenți cu zâmbetul pe buze acolo unde este nevoie de noi.

Respect –  energici și prietenoși, perfecționiști în tot ceea ce facem și gata să oferim soluții chiar și de ultim moment în situații sub presiune.

Siguranță – echipamente de ultima generație, echipa de profesioniști bine pregătiți pentru garanția unui eveniment reușit.

Vezi video dj nuntă

Expand
Play Cover Track Title
Track Authors