0%

Despre noi

SHARE

Ce oferim?

Dj nunta? Dj botez?

Imbinand experienta cu entuziasmul si pasiunea, venim in sprijinul dumneavoastra cu o gama larga de servicii pentru a va oferi exact ceea ce va doriti sa primiti – un eveniment perfect!

  • Dj, MC, solisti, dansatori, servicii de sonorizare.

  • Lumini inteligente pentru scena, lumini arhitecturale, fum greu si gheata carbonica, artificii, fantana ciocolata/sampanie, chiar si servicii bartending

Ce alegi?

Nu doar un dj, ci o echipa tanara, cu experienta, pe care odata ce incepi sa o cunosti realizezi implicarea si pasiunea pe care o pune in organizarea si desfasurarea evenimentului dumneavoastra. Eveniment Irepetabil ce necesita profesionalism, multa munca, implicare si entuziasm, capacitatea de a lucra si sub presiune si mai ales pasiune si dedicatie. Acestea sunt abilitati pe care echipa “Cip Events” le-a dezvoltat si perfectionat pe parcursul celor 6 ani de cand activeaza in domeniul organizarii de evenimente.

Vezi foto dj nunta

Avantajele noastre?

Experienta –  De peste 6 ani in domeniu, trecand prin toate, de la nunti traditionale la nunti “altfel” in aer liber, petreceri private, evenimente corporate, lansari de produse si conferinte. Fiecare eveniment este foarte important pentru noi si ne ajuta sa crestem.

Implicare si entuziasm –  dj-ul transmite energie, iar playlist-ul este unul personalizat in functie de tipul petrecerii si invitatii pe care-i aveti. Suntem o echipa ce se implica in totalitate indiferent de amploarea evenimentului, de la o mica petrecere de botez la o nunta cu sute de invitati sau evenimente corporate de inalta clasa. Munca in echipa ne defineste si suntem de fiecare data prezenti cu zambetul pe buze acolo unde este nevoie de noi.

Respect –  energici si prietenosi, perfectionisti in tot ceea ce facem si gata sa oferim solutii chiar si de ultim moment in situatii sub presiune.

Siguranta – echipamente de ultima generatie, echipa de profesionisti bine pregatiti pentru garantia unui eveniment reusit.

Vezi video dj nunta

Expand
Play Cover Track Title
Track Authors